Teambuildingspubquiz (max. 80 personen)

Het voelt als een uitje, maar er wordt eigenlijk keihard gewerkt.

Voor wie?

Voor alle teams die op een laagdrempelige en humoristische manier een diepere en fijnere connectie met elkaar nodig hebben om de productiviteit te verhogen en het ziekteverzuim te verlagen.

Wat gebeurt er?

De teamleden spelen in teams een pubquiz waarbij er geraden moet worden welke antwoorden er door welke teamleden gegeven zijn. Deze pubquiz voelt als een gezellig teamuitje waarbij heel veel gelachen wordt om elkaar, maar eigenlijk wordt er onder het genot van een hapje en drankje keihard aan intrapersoonlijke teambuilding gewerkt. Over deze teambuildingsactiviteit zal in positieve zin nog jarenlang nagepraat worden en de leidinggevende plukt hier nog een lange tijd de vruchten van.

Hoe werkt het?

De teamleden krijgen van een tevoren een vragenlijst met vragen zoals:

“Wat staat er bovenaan je bucket list?”,”Wat is je favoriete quote?” of “Wat is jouw guilty pleasure liedje?”

Van alle teamleden wordt er een antwoord verwerkt in de quiz. We beginnen de quiz met een guilty pleasure muziekronde. Je hoeft dan niet te raden wie de artiest is of wat de titel van het liedje is, maar er moet ingevuld worden van welke collega dit het guilty pleasure liedje is. Bij het bespreken van de antwoorden vindt de magie van deze teambuilding plaats. De verhalen die schuil gaan achter de antwoorden worden namelijk altijd in geuren en kleuren met elkaar gedeeld. Hierdoor vindt intrapersoonlijke teambuilding plaats en de diepere connectie die tot stand komt zorgt voor een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim.

 

Event/congres pubquiz (vanaf 80 personen)

Ideaal als energizer op een congres of event

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar een verbindende energieke activiteit om een event of congres mee te beginnen of af te sluiten.

Wat gebeurt er?

Er worden in een uurtje tijd drie quizronden gespeeld. De laatste ronde is een muziekronde waarbij bijna iedereen altijd meezingt en danst. Hierdoor hebben de deelnemers na een lange rit in de file op weg naar het event ineens weer heel veel energie om de rest van de dag in te gaan of er wordt met heel veel positieve energie een waardevol en leerzaam event op een hele luchtige manier met veel gezelligheid afgesloten.

Hoe werkt het?

De bezoekers zullen met elkaar een antwoorden geven op quizvragen. Hierbij kan ook een op maat gemaakte ronde over de organisatie van het event/congres zitten. De teams zullen ontstaan doordat mensen naast  elkaar in de rijen van de opstelling van het event gaan zitten. Hierdoor ontstaat er meteen verbinding als ze elkaar niet kennen en dat creëert ook meteen gezelligheid. Na de quiz beginnen de bezoekers met veel energie aan het event of ze gaan met een opgewekt gevoel naar huis als er wordt afgesloten met de quiz.