Workshop 'Helemaal niet zo LINKED INgewikkeld'

Linked Influencer, tja, wat een term. Eentje waarvan ik nooit gedacht had dat mensen dit over mij zouden zeggen. Want als er iemand geen bal snapte van dat hele social media-circus, dan was ik het wel. Op Instagram kom ik op mijn zakelijke profielen niet verder dan 1200 volgers en mijn privé-profiel heeft er maar 600. En toch is het me gelukt om op Linked In rond de 10.000 volgers te hebben. Linked In heeft mij zelfs benoemd tot Top Voice. Mijn posts halen met regelmatig een bereik van 100.000 mensen per week. En dit met een hele simpele strategie.

En hoe dit me gelukt is, deel ik heel graag met jou, want het is veel makkelijker dan je denkt. Dit alles zonder elke dag te moeten posten (ik post maximaal 3 keer per week), zonder contstant maar je eigen bedrijf te moeten promoten en zonder het sturen van opdringerige DM's.

Toen ik echt begon met het onderzoeken van het algoritme van Linked In kwam ik erachter op welke dagen en tijdstippen je het beste kunt posten op Linked In, wat voor soort berichten het meeste bereik krijgen en hoe je het voor elkaar krijgt dat mensen jou gaan volgen op Linked In of een connectieverzoek sturen.

In mijn online Linked In workshop leer ik je in 2 à 3 uur de strategie die ik gebruik en de simpele technieken die hierbij horen en door iedereen makkelijk uit te voeren zijn. En je hoeft dus geen geld uit te geven aan advertenties, hoe fijn is dat? Tijdens de workshop ga je zelf ook meteen aan de slag, zodat wat je geleerd hebt je meteen kan inzetten. Omdat het interactief is, krijg je meteen tips en het is samen met anderen. Je kunt dus ook leren van elkaar.

Benieuwd naar meer informatie naar wat je precies leert en wat de investering voor deze twee à drie uurtjes is? Laat je gegevens achter en ontvang een informatiemail. Er is een wachtlijst voor de workshop en via het mailtje dat je ontvangt, kun je je daar ook vast voor aanmelden. Als je dat doet, zie je meteen een hele waardevolle tip, waar de meesten ook meteen mee aan de slag gaan.

En zijn we nog niet gelinked op Linked In? Let's connect!