Luister gratis het audioboek dat ik zelf heb ingesproken.

 

Hoe mooi is dit? Via Storytel kun je gratis mijn boek luisteren dat ik zelf heb ingesproken. Het fijne is dat je heel gemakkelijk op dag 13 je account weer op kunt zeggen via de website. Ik zet altijd een alarm in mijn telefoon, zodat ik het niet vergeet. Hiermee bespaar je € 20,99 aan kosten voor mijn boek en door specifiek deze link te gebruiken, krijg ik als auteur toch een paar euro van Storytel. Win-win toch?

Ze halen wel 0,1 cent van je rekening en storten het weer terug om je te verifiëren als echt persoon. Ik hoop dat dit oké voor je is.

En als je me nog extra wilt helpen, zet dan een mooie 5-sterren review in Storytel als je mijn boek dat waard vond. Dit kan alleen zolang je account actief is.

Voelt het gebruiken niet prettig, dan kun je ook mijn boek aanschaffen bij de onderste link. Helaas kan ik het fysieke boek niet gratis aanbieden. Mocht je hulp nodig hebben, laat het me dan vooral even weten via Linked In. Ik help je graag en heb dit al voor verschillende mensen gedaan.

Alvast bedankt voor het luisteren of lezen van mijn boek!

Picture of testimonial author
Heel soms ben ik echt trots op m’n werk … En zéker als ik hoor dat een lief persoon, die heel veel ellende heeft meegemaakt, kracht en troost haalt uit de woorden van een lied dat ik in het leven heb geroepen. Toen ik hoorde dat Sam kracht had gehaald uit het lied ‘Lef’ voelde ik me oprecht even heel gelukkig. Ze heeft gedurfd te leven … wat volgens mij het ‘meervoud’ is van het woord lef. Dat zeg ik altijd als grapje in m’n shows, maar bij Sam is het heel duidelijk dat zij een inspiratie is voor velen. Zij heeft het aangedurfd om haar leven op te pakken en te gaan voor de positieve kracht die je kunt aanwenden. De schaamte voorbij, de woede losgelaten. Alleen dán kun je verder met positieve levenslust en oog voor het goede in elk mens. Sam heeft mijn respect en bewondering en ik wens elke lezer van haar verhaal die kracht toe!
Rating: 5 stars
Karin Bloemen
Artiest/auteur
Picture of testimonial author
Wat een goed en belangrijk boek is dit. Het gaat over een aantal belangrijke thema's tegelijkertijd, maar omdat het één verhaal is, Sams verhaal, is het nergens teveel of verwarrend. Dit boek gaat over adoptieproblematiek en het geeft een heel persoonlijk inkijkje in een stuk van onze cultuur waarvan ik eigenlijk hoopte dat het niet waar was. Maar het gaat ook over seksueel misbruik, eenzaamheid, liefde en aandacht. En bovenal gaat het erover dat je altijd keuze hebt. En dat je echt kunt doen wat je het liefste wilt. Zelfs als je het liefste spelletjes wilt spelen. Wat een krachtig boek is dit.
Rating: 5 stars
Femke Hogema
Best-seller auteur (Winstgevende plannen)
Picture of testimonial author
Wat een bijzonder boek is dit! Het verhaal is bijna te verdrietig en bizar om waar te zijn. Maar het is wel het leven van Sam. Sommige momenten zit je met tranen in je ogen, op andere momenten met een grote glimlach, Sam neemt je mee in de achtbaan die haar leven is en je wil geen moment het achtbaankarretje uit. Dit is niet alleen leesvoer voor geadopteerden of adoptieouders. Het is eigenlijk voor iederen die soms denkt: kon het maar anders. Sam bewijst inderdaad dat het anders kan. Wat een inspiratiebron!
Rating: 5 stars
Ann-Lynn Hamelink
Presentatrice RTL Nieuws/Eindredacteur RTL Z
Dit boek moet je lezen. Ik las het in één ochtend uit. Het boeit van begin tot eind. Sam neemt je mee in het verhaal van haar leven over haar jeugd in een vreemd land, haar adoptie en wat dat met haar deed, adoptiefraude wat op grote schaal gebeurd is, het misbruik door haar adoptievader en de enorm krachtige stappen die zij gezet heeft om te komen waar ze nu is! Een prachtig boek van een prachtige, sterke jonge vrouw, die met dit boek anderen wil inspireren om op te staan voor zichzelf en voor anderen, om te worden wie ze écht zijn.
Rating: 5 stars
Suzanne Vergeer
Orthopedagoge en medeoprichter van Kinderpraktijk Hoorn
(h)eerlijk toegankelijk geschreven, goed helder verwoord wat afstaan/ adoptie/ misbruik/afwijzing voor een traumatische impact op Sam’s leven heeft. De hele begrijpelijke haat liefde verhouding met familie, teleurstelling en de kracht van (h)echte liefde zoals dat van Mary wat onwijs goede invloed op het juiste moment in haar leven heeft gehad en nog zal hebben! En vooral Sam’s doorzettingsvermogen om te blijven gaan tot aan het gaatje, je intuïtie volgen, wegen zoeken en vinden, hulp vragen hoe moeilijk dat ook is. Wat een waanzinnig moedig inspirerend verhaal - een groot voorbeeld voor velen! Hulde
Rating: 5 stars
Michiel Reith